(untitled) (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Mazkur maqolada inkluziv taʼlim jarayonida maktabgacha yoshdagi bolalar bilan ishlashning zamonaviy usullari tahlil qilingan. Maxsus ehtiyojli bolalarning taʼlim-tarbiyasini samarali tashkil etishda foydalanilayotgan innovatsion pedagogik yondashuvlar, texnologiyalar va metodlar ko‘rib chiqiladi. Muallif inkluziv muhitda teng imkoniyatlar yaratish va individual yondashuvning ahamiyatini asoslab beradi.