(untitled) (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Mazkur maqolada homilador ayollarda gestatsion va surunkali arterial gipertenziyaning klinik-laborator tekshiruvi natijalari qiyosiy tahlil qilinadi. Gestatsion gipertenziya va surunkali arterial gipertenziyaning o‘ziga xos klinik kechishi va laborator ko‘rsatkichlari natijalari tahlil qilinib, ularning homiladorlik vaqtidagi ta’siri o‘rganiladi.