(untitled) (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Mazkur maqolada tibbiyot sohasida ta’lim jarayonini takomillashtirish, talabalarni amaliy ko‘nikmalar bilan qurollantirishda simulyatsiya texnologiyalari va virtual reallikdan foydalanishning o‘rni va samaradorligi haqida fikr yuritiladi. Zamonaviy axborot texnologiyalarining tibbiy ta’limdagi ahamiyati, ularning o‘qitish jarayoniga integratsiyalashuvi va real klinik vaziyatlarni modellashtirishdagi roli yoritiladi.