(untitled) (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2025)
Maqola o‘quvchi kompetentsiyalarining pedagogoik va psixologik jihatlariga bag‘ishlangan bo‘lib, unda kompetentlikning tarkibi, kompetentlikning ta’rifi , mohiyati yoritilgan va o‘quvchi kompetentsiyaviy piramidasi keltirilgan