(untitled) (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2024)
Ushbu maqola innovatsion texnologiyalarning turizm sanoatiga transformativ ta’sirini o’rganadi. U turli texnologik yutuqlar va ularning qo‘llanilishini ko‘rib chiqadi, ular turistik tajribani qanday oshirishi, operatsiyalarni soddalashtirishi va barqaror turizmga hissa qo‘shishiga e’tibor qaratadi. Ushbu dinamik sohadagi mavjud tendentsiyalar va kelajakdagi yo’nalishlarni tushunish uchun so’nggi tadqiqotlarning asosiy topilmalari tahlil qilinadi.