AXBOROT – KOMMUNIKATSIYA TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANIB CHET TILLARINI O’QITISH (International conference on multidisciplinary science, 2025)
Chet tillarini oʻqitishga boʻlgan ehtiyoj ortib borayotgan davrda, tilni oʻqitish va oʻrganishda internet va ijtimoiy tarmoqlardan foydalanish koʻp darajali anglashni talab qiladi, bu esa eshitish,oʻqish, koʻrish va mulohaza yuritish kompetensiyalarini rivojlantiradi. Ushbu maqolada, AKT vositalarining til oʻqitish jarayonidagi oʻrni tahlil qilinadi.