ТИББИЁТ ХОДИМЛАРИНИ ТАЙЁРЛАШДА “ТИББИЁТ ХОДИМЛАРИНИНГ МАЪМУРИЙ ЖАВОБГАРЛИГИ” ФАНИНИНГ ЎРНИ. (International conference on multidisciplinary science, 2025)
Хозирги даврда тиббиёт ходимларининг самарали фаолияти учун ҳуқуқий тайёргарлиги талаб этилади.Чунки тиббиёт ходимлари билан беморлар ўртасида маъмурий ҳуқуқбузарликлар содир этилаётганлигини инкор этиб бўлмайди. Шу сабабли тиббиёт ходимларининг маъмурий жавобгарлиги фанини ўқитилиши мухум касб этади.