JISMONIY TARBIYA VA OMAVY SPORNI RIVOJLANISH MUAMMOLARI VA YECHIM YO’LLARI (International conference on multidisciplinary science, 2024)
Maqolada jismoniy tarbiya va sport sohasidagi fan taʼlimining muammolari va yechimlari, sportchilarning jismoniy tarbiya va sport faoliyatida kasbiy taʼlim mezonlarini oʻrganish, kasbiy sport taʼlimida sport federatsiyalarining sport tashkilotlari bilan yaqin aloqasi, muammoli vaziyatlar va ta'limning sport tashkilotlari o'rtasida turli xil sport ta'limi tadqiqotlarini shakllantirish.