(untitled) (International conference on multidisciplinary science, 2024)
Ushbu maqolada o’zbek xalq musiqa ijrochiligi san’atida maqom janrini tiklash va rivojlantirish omillari va hozirgi kunda mamalakatimizda maqom san’atini rivojlantirish maqsadida amalga oshirilayotgan ishlar haqida hikoya qilinadi.