(untitled) (International conference on multidisciplinary science, 2024)
Ushbu maqolada О‘zbek an’anaviy qо‘shiqchiligining qadimiy tarixiy asoslari hamda o’zbek an’anaviy qo’shiqchiligiga hissa qo’shgan olimlar haqida batafsil bayon etilgan.