Basics of using advanced technologies in the economy (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2024)
Ushbu ilmiy maqolada xalq xo‘jaligida ilg‘or texnologiyalarni qo‘llashning bugungi kundagi ahamiyati to‘g‘risida yoritib berilgan.