Ishlab chiqarish jarayoni auditi. (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2024)
Ishlab chiqarish tugagandan so'ng amalga oshiriladigan tekshiruvlar odatda juda kech bo'ladi. Shu sababli, hozirda ko'plab korxonalar tekshiruvni oldinroq, ya'ni ishlab chiqarish vaqtida o'tkazish kerak, deb ta'kidlaydilar. Bu erda maqsad juda kech bo'lganidan oldin yuzaga kelishi mumkin bo'lgan muammolarni aniqlashdir. Ushbu tekshiruvlarda muammo aniqlanganda, ishlab chiqarilgan partiyalar katta kechiktirmasdan ko'paytirilishi va qolgan mahsulotlarda muammo bo'lmasligi ta'minlanadi.Maqolada shu haqda batafsil yoritilgan.