AUDITORLIK XULOSA VA TAKLIFLARINING XALQARO STANDARTLARI MONAND BERILISHI (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2024)
Maqolada auditorlik xizmatlariga bo‘lgan ehtiyoj korxonani boshqarishda bevosita ishtirok etuvchi, uning faoliyatiga mablag‘ kirituvchi shaxslarning, shuningdek, iqtisodiy sub’ektning buxgalteriya hisobi haqidagi auditorlik xulosasi auditorlik tashkilotining bu hisobotning ishonchliligi to’g’risidagi fikrini ifodalashi va bu borada auditor xulosa va taklif berishi xalqaro standartlar asosida bo‘lishi xususida so‘z yuritiladi.