"Methods of formation of spiritual and moral qualities in 6-7-year-old children in preschool educational organization" (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2024)
Maktabgacha ta’lim tashkilotida bolalarning ma’naviy qiyofasiga asos bo’ladigan axloqiy sifatlarni shakllantirishning o’ziga xosligi