"The role of folklore in the education of preschool children" (Multidisciplinary Journal of Science and Technology, 2024)
Maktabgacha ta’lim tashkilotida folklorning namunalaridan foydalanib mashg’ulotlarni tashkillashtirishga oid vazifalarni mustahkamlashga erishish